Кметът на Благоевград пред Борисов: Когато има деструктивно мнозинство в ОбС, не е добре за града

Снимка: МС

Действайте, заръча Борисов

Когато един кмет има едно деструктивно мнозинство в Общински съвет, не е добре нито за града, нито за кмета, но когато кметът усеща протегната ръка от правителството и загриженост на правителството за реализиране на проекти и благосъстоянието на хората, е достойно за уважение и за благодарност. В тази връзка благодаря на целия МС и на Вас – г-н Министър-председател, за подкрепата.

Това заяви на заседанието на МС кметът на Благоевград – Румен Томов, който присъства лично.

На днешното заседание се отпускат 1 милион лева за оборудване и обзавеждане на сградата в Благоевград, в която се помещават Камерна опера и Читалище „Вапцаров-1866“. 

Кмете, когато на миналото заседание отпускахме парите за срутището на Бучино, ме запозна, че в същото състояние е камерната опера и читалището. След седмица разговаряхме с колегите, това е факт, така че действайте, заръча Борисов в отговор на думите на Томов.

Припомняме, че на 27-и януари 1 746 261 лв. се отпуснаха за Благоевград за укрепване на активни срутища на откосите на Депо за твърди битови отпадъци в с. Бело поле.

„Винаги е добре, когато една община се обърне към правителството и то реагира адекватно и бързо, за да помогне за един такъв наистина голям проблем“, отбеляза тогава кметът на Благоевград Румен Томов пред министър-председателя Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK