Кюстендилски ученици стават част от "Празник на православния дух и традиции"

Снимка: Кюстендилска духовна околия

Инициативата е на Софийска света митрополия

На 13.05.2022 г., с благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит, в Архиерейското наместничество на Кюстендил се проведе работна среща по повод предстоящо духовно мероприятие в града, с участието на ученици от кюстендилските училища.

На срещата присъстваха Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, г-жа Нели Петкова, Директор на дирекция "Култура, образование, младежки дейности, спорт и туризъм" при Община Кюстендил, г-жа Гергана Паргова, старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в Регионалното управление на образованието - Кюстендил, сътрудници при социалния и просветния отдели на Софийска света митология.

На срещата бе обсъдено провеждането на "Празник на православния дух и традиция". Инициативата е на Софийска света митрополия, с подкрепата на Община Кюстендил и Регионалното управление на образованието в Кюстендил и ще се реализира на площад "Велбъжд" на 30.05.2022 г. (понеделник) от 11:00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK