Кюстендилски медици се срещнаха с ръководния екип на УМБАЛ „Лозенец“

Снимка: Личен архив

Представиха възможностите за специфични изследвания и диагностика

Кметът на Община Кюстендил - Петър Паунов бе домакин на работна среща на ръководния екип на УМБАЛ „Лозенец“ с общопрактикуващи местни лекари. На срещата присъстваха Радмила Рангелова - зам.-кмет на Община Кюстендил, доц. д-р Олег Чолаков и д-р Величков -директор на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ – гр. Кюстендил.

В рамките на срещата Директорът на болница „Лозенец“ - д-р Христо Стоянов презентира възможностите на болничното заведение, екипа и медицинското оборудване и апаратура пред кюстендилските си колеги, както и възможностите за дългосрочно партньорство за лечението на пациенти от цялата страна. Д-р Стоянов акцентира на добрите практики в клиниките и отделенията по кардиология , съдова хирургия, коремна хирургия, образна диагностика, АГ, неонатология, ортопедия и травматология, както и възможностите на лабораториите, оборудвани с най-съвременна техника.

Бяха представени и възможностите за специфични изследвания, диагностика, хирургически интервенции в клиниките и отделенията на болница „Лозенец“ .

Висококвалифицирани специалисти от болничното заведение ще бъдат в постоянен контакт с местните медици, които ще осъществяват долекуването на пациентите. По този начин ще се осигури по-качествено обслужване и по-добра грижа за пациента.

 

КОМЕНТАРИ

Christy Walton12:29 - 10.04.2022
Търсите заем за консолидиране на дълга, необезпечени заеми, бизнес заеми, ипотечни заеми, заеми за автомобили, студентски заеми, лични заеми, рисков капитал и др! Аз съм частен кредитор, предоставям заеми на фирми и физически лица с ниски и разумни лихви от 2%. Изпратете имейл до: [email protected]
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK