Кандидатът за кмет Мехмед Вакльов реши проблеми още преди да бъде избран

Снимка: ДПС

Кампанията напредва, а кандидатът за кмет на ДПС за Якоруда активно работи

Срещите на Мехмед Вакльов очи в очи с хората продължават.

Кампанията напредва, а кандидатът за кмет на ДПС за Якоруда активно работи, говори и представя своята визия за по-добър живот в общината.

Действията говорят повече от думите! Успяхме да разрешим пореден сериозен проблем за хората на #община #Якоруда. На среща #очи #очи с жителите на #село #Юруково, която проведохме заедно с областния председател на ДПС г-н Ведат Хюсеин, народния представител г-н Елхан Кълков и кмета на община Белица г-н Радослав Ревански, пред нас беше поставен проблемът с водопроводната мрежа в селото. Незабавно се обърнахме към г-н Мартин Петров, управителят на ВиК Благоевград, на когото благодарим за бързата реакция. Днес заедно с неговия екип, начело с инж. Александър Александров, управител на ВиК Якоруда, и кмета на село Юруково Емине Еланска направихме първа копка по подновяването на стария водопровод в селото. С тези действия се надяваме, че само до няколко дни, проблемът ще бъде окончателно разрешен, сподели Вакльов.

Той разговаря и с жителите на махалите Джебре махала, Лазарец и На Завода, които му разказаха за много свои проблеми, останали неглижирани във времето, без да се предприемат каквито и да било действия.

Хората тук не са усещали подкрепата, която заслужават. Това ще се промени. Жителите на Якоруда видяха решимостта в очите на целия ми екип, да работим обединени заедно, в защита на техните интереси и нужди. Екип, състоящ се от млади хора, пълни с енергия, идеи и вяра, че #община #Якоруда ще се превърне в едно прекрасно място, където да отглеждаме спокойни децата си. Обединени, мотивирани и готови за работа, ние заставаме пред Вас, за да покажем, че се ангажираме с реални действия, не празни обещания, казва Вакльов.

Кандидатът се срещна и с директора на #ЮЗДП ( Югозападно държавно предприятие ) инж. Валентин Чамбов, относно разрешаването на проблема с ценообразуването на дървесината в община Якоруда.

Освен вслушването в гласа на хората и разрешаването на всеки проблем, който споделят пред мен, категорично заявявам, че в #Якоруда ще има нов стандарт на комуникация с всички държавни структури, които имат отношение към разрешаването на тези проблеми, казва кандидатът.

Вакльов говори и с министъра на транспорта, който също пое ангажимента да се погрижи за свързаността на село Смолево.

Проблемът е огромен за #всички #жители на населеното място и е крайно време той да бъде разрешен! Министър Гвоздейков пое този ангажимент и обеща, че дълго отлаганите във времето действия, най-после ще бъдат предприети. Аз пък ще следя развитието, докато нещата не бъдат доведени до край и се осигури нормален достъп до селото. На срещата с мен присъства и г-н Халил Летифов - председател на комисията по транспорта в Народното събрание, който също изрази подкрепата си за предприемането на неотложни действия!, сподели след разговора Вакльов.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//