Кандидатите за народни представители от Кюстендилско дадоха своя вот

Снимки: ПП ГЕРБ

Михаела Крумова: Гласувам за това децата да останат да учат в региона ни

„Призовавам ви да излезете и да гласувате, защото днес пишем бъдещето на България. Нека да продължим това, което е направено до сега. Излезте и гласувайте – разумно и отговорно!”, призова Даниел Александров. Той упражни правото си на глас с хартиена бюлетина.

Михаела Крумова, която бе придружена от своя съпруг, заяви: „Гласувам за бъдещето на нашите деца. Гласувам за това те да останат да учат в региона ни, да работят и да се развиват тук.“ Крумова, която гласува с хартиена бюлетина в 53-та секция в кв. „Върташево“, призова хората да бъдат активни и да упражнят правото си на глас.

„Гласувах в знаково за мен място - Килийното училище, и изобщо за знаците, които оставяме по пътя“, заяви Люба Пашова, която упражни своето право на вот в секция на Килийното училище в град Кюстендил.

Анелия Любенова обясни, че е гласувала за демократичния път на България. „Гласувах за това българският път да продължи към Европа и НАТО, както и да продължим реформите, които сме започнали“, каза Любенова.

Д-р Александър Паризов, който бе придружен от своето семейство, заяви: „Гласувам за победа на светлото бъдеще, да имаме усмихнат ден, здрави деца и да сме щастливи. Призовавам всички да излязат и да гласуват, за да бъдем отговорни един към друг.“ Той упражни правото си на глас в с. Джерман.

Мишел Виячева, която гласува в СУ „Христо Ботев“ в град Сапарева баня, заяви: “Гласувах, за да продължим да създаваме повече условия за една спокойна, здравословна и позитивна среда на живот за нас, нашите семейства и цялото общество. Гласувах за младите и бъдещето им в Сапарева баня и България.“ Мишел Виячева даде своя вот машинно.

Станислав Тенев гласува в 1-ва секция в град Бобов дол. Той също упражни своя вот машинно. „Гласувам за по-доброто бъдеще на Бобов дол и на България. Ние сами създаваме своето бъдеще, затова нека работим за него заедно“, призова Станислав Тенев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK