Кампанията в Югозапада: Срещите на ДПС заедно с хората продължават

Снимки: ДПС

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Срещите на ДПС #ЗаедноСХората продължават.

Кметът на Община Якоруда - Мехмед Вакльов, заедно с кандидатите за народни представители от ДПС - Мустафа Сирачки, и Суат Кунгьова се срещнаха с жителите на махала "Гниле" и махала "Лазарец".

Ползотворните ни срещи с хората акцентираха върху постигнатото от ДПС в Якоруда за последните месеци. Всички стигнахме до извода, че за да продължим развитието на Общината е нужно здраво и стабилно правителство, за което гарант е Движението за права и свободи, заявиха кандидатите.

Непринудена и емоционална среща с хората от пенсионерски клуб в с. Абланица, община Хаджидимово, осъществиха кандидатът за народен представител и председател на Младежко ДПС Ибраим Зайденов, областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, Адем Арнаудов - кмет на с. Абланица, Людмил Терзиев - кмет на Община Хаджидимово, Рамиз Метушев- земестник-кмет на Община Хаджидимово, Фейджери Терзиев - общински председател на ДПС Хаджидимово и Мехмед Имамов - председател на Общински съвет Хаджидимово.

В приятелска и ведра атмосфера, заедно с възрастните хора от с. Абланица те дискутираха актуални проблеми и възможности за разрешаването им.

А по повод 24 май съпредседателят на ДПС и водач на листата в Благоевград и Кърджали – Делян Пеевски, отправи поздрав:

Честит да е и светъл 24 май - Денят на книжовността, българската писменост, просвета и култура. 

Поклон пред великото дело на св. св. Кирил и Методий, пред неуморните усилия на учители, преподаватели, дейци на културата и просветители, записали и утвърждаващи мястото на България в Европейската цивилизация. 

С пожелания за мир и благоденствие, да възпитаваме децата си с любов към род и Родина, към знание и познание с повече национална гордост и самочувствие!

И заедно с хората да направим България просперираща държава, в която народът преуспява. 

Честит празник!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//