Какви спортни залози има в Inbet online?

Снимка: nostrabet.com

Този букмейкър е избрал около 40 популярни спорта, за които приема спортни прогнози

Букмейкърите винаги са имали една много специална селекция от спортни дисциплини, които следят с особен интерес. Лесно е да забележим, че Inbet online може да се похвали с огромна спортна гама, като се стреми да обхване повече събития. Трябва да признаем, че с около 2000 дисциплини – официално регистрирани и признати – почти всеки букмейкър ще се постави на изпитание в поставянето на всички в една платформа, както и следенето им.

Този букмейкър е избрал около 40 популярни спорта, за които приема спортни прогнози и смятаме, че този избор е повече от добър. Не си мислете, че това е много скромен брой. Ако обърнете внимание на покритите спортни дисциплини и фактът, че един спорт включва огромен брой първенства. Най-често даваме пример с краля – футбол, защото ще открием европейски първенства като Английската Висша лига, Серия А, немската Бундеслига и още много други. Важно е да посочим, че родният футбол има дори отделна категория, ако не желаете да се изгубите в по-мащабната селекция.

Ще открием и други популярни спортове като тенис, баскетбол и волейбол. Отново имаме доста сериозно покритие и срещи от цял свят. Приемете, че ако една среща е популярна и може да реализира прогнози, тя веднага ще бъде поместена в платформата. Освен присъствието на популярни спортове, можем да открием и такива, които по-рядко печелят вниманието ни.

Например ще открием, че присъства дартс, можем да открием и игри като крикет, рали, състезание със стокови автомобили, бойни спортове и много други. Не е задължително да познавате този спорт, впрочем не е задължително дори да залагате, но аудиторията има своите интереси и се възползва.

Видовете залози са до някаква степен стандартни. Имаме свободата да залагаме за краен победител, под/над, двоен шанс, първи гол и още много други. Истината е, че всяка дисциплина има своите критерии и повечето предложения са съобразени със самия спорт. Освен залози за една среща, можем да правим и дългосрочни залози. Така например можем да кажем, че ЦСКА ще стане шампион в първенството и просто да чакаме резултата, пропускайки отделните срещи. Там ще е важен крайният резултат.

Интересното е, че този бранд ни позволява да правим и залози на живо в реално време. Достатъчно е просто да се насочим към секцията „На живо“ и да правим своите прогнози. Самите те могат да се променят, както и техните коефициенти. Например ще открием, че имаме налични микропазари – това е онази прогноза, която пита играчите дали този пряк свободен удар ще се превърне в гол, дали следващият корнер ще промени резултата и много други. Това са бързи прогнози и трябва да внимавате, защото няма много време за преценка, следователно играйте с минимални залози и се забавлявайте.

Отново ще открием, че тук всеки спорт има отделни залози и е редно да го познавате, преди да започнете да правите своите прогнози. Това е най-важното изискване. Тази секция може да предложи интерактивна анимация, показваща всичко случващо се в реално време, както и пряко предаване, изискващо най-често от клиента да има депозит в сметката или да е направил залог в последните 24/48 часа. Това е най-честата практика за гледането на спорт.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че е важно да се забавлявате, тук няма никакви сигурни или гарантирани печалби и ако търсите такива, по-добре се запознайте детайлно с практиките и начините, по които работи този спорт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK