Иззеха оръжие и боеприпаси от две жилища в Шишковци и Кочериново

Снимка: Infomreja.bg

Арестувани са двама

2 досъдебни производства са образувани вчера – в РУ - Рила и РУ - Кюстендил,  за държане без надлежно разрешение на вещи и предмети, забранени от закона.

При проведените процесуално-следствени действия в къща в гр. Кочериново служители на РУ - Рила са открили и иззели 43 патрона от различен калибър и 2 капсулдетонатора.

29-годишният обитател е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ - Рила. Кюстендилските криминалисти при проведени процесуално-следствени действия в с. Шишковци – в жилище обитавано от 29-годишен местен жител са открили и иззели 2 пушки, 9 капсулдетонатора, 71 патрона от различен калибър, казан за ракия и съдове с 100 литра ракия.

Ползвателят на имота е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ - Кюстендил. 29-годишният мъж час по-рано е бил установен да управлява лек автомобил „Фиат“ след употреба на наркотично вещество, тестът му е направен с техническо средство, отказал е да му бъде взета кръв за анализ – за това деяние е образувано бързо полицейско производство. Случаите са докладвани на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK