Излъгани от Яне Янев на протест в Гоце Делчев

Яне Янев, снимка: infomreja.bg, архив

Протестен митинг организират във вторник от 18 часа излъганите от РЗС застъпници от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Те ще се съберат на централния площад пред паметника на Гоце Делчев, съобщи Марина Димитрова от организационния комитет.

Повече от 150 души са били наети и регистрирани от РЗС и лидера Яне Янев за застъпници в секционните комисии в изборния ден 12 май.

На всеки е обещано по 40 лева, но вече месец след изборите никой от тях не е получил парите си. Напразни са останали и усилията за установяване на връзка с лидера на РЗС и хора от ръководството на партията. В телефонни разговори  Янев заявил, че няма да плати хонорарите на застъпниците, защото не бил доволен от изборните резултати.

Излъганите застъпници събират подписка, която да внесат в прокуратурата.

Към нея са прикрепени удостоверенията за тяхното наемане да работят за РЗС на парламентарните избори.

Към протеста ще се включи и наетият от Яне Янев  координатор Павел Петелов, който също не е получил обещаното възнаграждение за едномесечната организационна и агитационна работа за РЗС.

 

Яне Янев, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

ГЕРБ19:42 - 18.06.2013
Как да не си плаща човека Ами в Долно Дряново всички гласове на РЗС бяха купени от ШАНОЛ И ДВАЙСКАТА
Яне Янев23:59 - 17.06.2013
Уговорените пари съм предал на Павел Петелов,но явно той ги е задържал за себе си.Всички ми говореха,че Петелов е напочтен,но за жалосъ го разбрах късно.Ще го съдя защото имам разписки за дадените му от мен пари.Москов разбра,че Петелов е едно голямо недоразумение и затова му спря бизнеса с паяка.
00720:01 - 17.06.2013
Янке, Янке, прогнозирах, че няма да влезеш в парламента!сега да прогнозирам ли, че ще те изгонят с камъни от България?но така е който гроб копае други му сам пада в него!теб достатъчно те е наказала съдбата!още ли харчиш държавни пари за охрана НЕЗАКОННО?
До Красимира Терзиева18:56 - 17.06.2013
Коментари, съдържащи лични нападки, обиди, заплахи или нецензурно съдържание подлежат на модериране или изтриване!

FACEBOOK

//