Изложба-конкурс под надслов „Водата е живот” откриха в НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

В Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“, град Гоце Делчев днес бе открита изложба - конкурс на тема „Водата е живот“.

Инициативата е по случай Международния ден на водата – 22 март и инициирана от Методическо обединение по природни науки,екология и физическо възпитание и спорт.

Красиви пластики, рисунки и фотографии на ученици от елитното училище бяха изложени от днес в неврокопската гимназия „Димитър Талев“, като  целта е младите хора да покажат отношението си към водата, като едно от условията за живот.

При откриването на изложбата направи впечатление, че възпитаниците на НПГ си оспорват първите места в конкурса с природозащитници, които могат да ценят даденото ни от природата.

Днес всички присъствали на откриването и посетили изложбата, имаха възможността да гласуват за експоната, който им допада най-много, а спечелилите най-голям брой точки се класират за участие в Националния конкурс „Водата е живот“, обявен от Национален ученически екопарламент София, съобщиха организаторите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//