Иван Панчев е кандидат-кметът на ГЕРБ за Добринище, Петър Галчев е в листата

Снимка: ГЕРБ-Банско

Александър Мацурев: Вярвам, че предадената щафета и взаимната подкрепа ще са от огромно значение за бъдещето на града

„Приемственост и екипност - с това разбиране ПП ГЕРБ влиза в надпреварата за местните избори. Вярваме, че заедно, с протегната ръка и продължаваща добрите начинания политика, община Банско ще се развива в посока европейско бъдеще“, заявиха от партийната структура в курортната община.

Взаимственост, последователност и екипна работа са и сред основите на решението настоящият кмет на Добринище Петър Галчев да бъде издигнат за кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ за община Банско. За кандидат на партията за поста кмет на Добринище се гласува доверие на новото лице за политиката (но не и за Добринище) - Иван Панчев.

"След един успешен мандат като кмет на Добринище, през който бяха постигнати много важни за града ни проекти, знам, че моето място като експерт е да стана част от Общинския съвет на Банско. В предстоящия мандат има много работа за вършене, част от която е и промяната в ОУП на Добринище. Знам, че едва ли има човек, който по-добре от мен и в детайли да познава проблемите на Добринище и поемам ангажимента пред моите съграждани да отстоявам техните интереси пред Общинския съвет", заяви Петър Галчев. Той пожела късмет и успех на Иван Панчев в битката за кметското място и бе категоричен, че ще помага за последващи успехи за Добринище.

„С гордост се кандидатирам за кмет след г-н Галчев, тъй като той е един ярък пример за успешен градоначалник, който е управлявал Добринище с мисъл за града и неговите жители. Разчитам на приемственост и екипност и знам, че с общи усилия нашия роден град ще успее да разгърне още потенциала си в следващите 4 години. Като дългогодишен спортист знам, че отборната игра е една от предпоставките за постигане на победа, затова на изборите, а и след тях ние ще бъде един екип“, подчерта от своя страна Иван Панчев.

„Много съм щастлив, че Добринище може да разчита на тези двама прекрасни професионалисти. Вярвам, че предадената щафета и взаимната подкрепа, които г-н Галчев и г-н Панчев заявяват ще са от огромно значение за бъдещето на града. Структурата на ПП ГЕРБ в Община Банско единодушно прие, че г-н Галчев е много нужен на експертно ниво в общинския съвет на града, а г-н Панчев ще бъде един прекрасен кмет, който с любов, грижа и знание ще довърши започнатото в Добринище и ще стартира още нови и значими проекти в града“, отбеляза от своя страна общинският координатор на ПП ГЕРБ – община Банско, Александър Мацурев.

Той пожела успех на всички кандидати, издигнати от ПП ГЕРБ в район Банско на предстоящите избори и заяви, че знае, че с общи усилия заедно ще постигнат поредна победа на местния вот.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//