Ивайло Петев: Виновни сме си само ние

Снимка: БГНЕС

Това заяви старши треньорът на отбора Ивайло Петев след равенството 2:2 в Бистрица

Лудогорец сам си е виновен за изпуснатите две точки срещу ЦСКА 1948 в мач от 33-ия кръг на българската футболна efbet Лига. Това заяви старши треньорът на отбора Ивайло Петев след равенството 2:2 в Бистрица.

Лудогорец вече не контролира собствената си съдба в първенството. Ако ЦСКА-София спечели последните си два мача, "червените" ще бъдат шампиони.

"Виновни сме си само ние. И при двата гола допуснахме груби грешки, въпреки че очаквахме мачът да бъде такъв. Не успяхме да съхраним предимството ни и сме разочаровани", заяви Петев за Диема Спорт.

"Действахме лошо при головете им и това ни струва две точки.  Теренът беше еднакъв и за двата отбора, а отговорност за грешките можем да търсим само в нас. Остава да направим анализи и да бъдем по-убедителни в следващите двубои.

"Знаехме, че този мач ще бъде коренно различен от финала и подходихме максимално добре. Имахме ситуации, съумяхме да отбележим два гола, но не може да допускаме такива попадения. Те имаха и още една чиста ситуация.

"Всеки мач е тежък. Най-важното е да съумеем да спечелим последните два мача. Очаквам труден двубой и срещу Левски, който се намира в добро игрово състояние. Няма да ни бъде лесно и трябва да коригираме грешките от днес". /БНР/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK