Ивайло Петев призна: Бяха по-добри от нас

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Това заяви старши треньорът на разградчани след поражението с 0:2 срещу Балкани от Косово

В играта на Лудогорец "нещо се счупи", заяви старши треньорът на разградчани Ивайло Петев след поражението с 0:2 срещу Балкани от Косово в първи мач от първия кръг на Шампионската лига по футбол. Той добави, че българските първенци са изиграли слаб мач и имат да работят върху доста неща, информира БНР.

"След десетата, 15-ата минута, нещо при нас се счупи. Изключително груби грешки направихме в отиграването на топката и Балкани заслужено поведе. Бяха по-добри от нас. След промените искахме нещо да подобрим и имахме шансове, но като цяло слаб мач за нас", заяви Петев. Отбор като нашия не може да си позволи да допусне такъв елементарен гол като втория. Пак сбъркахме лесно топка, а това доведе до фаул. Футболът обаче е игра на грешки. Трябва да направим всичко възможно на реванша.

Големият проблем бе задържането на топката, тъй като всеки втори или трети пас бе грешен. Балкани пък игра добър футбол и ги поздравявам. Ние не трябва да допускаме това в Разград. Трябва да работим върху доста неща. Преди това обаче имаме мач за първенството, където най-вероятно ще направим доста промени", каза Петев след мача.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK