Юноша на Локомотив София на проби в Пирин

снимка: ufc-pirin.com

Юношата на столичният Локомотив Атанас Георгиев ще изкара проби в ОФК Пирин Благоевград. Ръководството на железничарите търси отбор, на който да преотстъпи футболиста до края на сезона. От Пирин са се съгласили да изпробват юношата, но последната дума дали да остане при орлетата ще има Константин Герганчев.

Междувременно вчера в контролата с Локомотив дебют направи дошлия на проби Михайлов, който също е юноша на столичния клуб. През миналия сезон Михайлов бе състезавал за Оборище Панагюрище и в момента е свободен агент. Той също ще остане на проби в Пирин.

На контролата вчера, която орлетата загуби с 0:5, тежка контузия е получил Смаил Креболиев. Юношата е счупил ключица, която ще го извади от футбола за няколко месеца. Станаха ясни и датите за още три от контролите на орлетата, като за сега е сигурна само една от тях.

На 17 юли се водят преговори за спаринг с Хоризонт Търново, на 21 е сигурна контролата с израелския Ирони Рамат Ашарон, която ще се проведе на стадиона в комплекс Царско Село от 18:00, а на 1-ви август ще се проведе контрола с втородивизионен отбор, отново от Израел.

Ирони Рамат Ашарон е от Висшата лига на Израел и има сериозен интерес съм закупуването на защитника на Левски Йордан Милиев. Не е изключено Милиев да дебютира срещу Пирин, ако избере офертата на израелците.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK