Хванаха зад волана пияна полицайка от Стара Загора

Снимка: Infomreja.bg

Държала се арогантно с колегите си при изпълнение на служебните им задължения

Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до разклона за с. Равадиново, област Бургас, служители на РУ - Созопол са спрели за проверка лек автомобил „Ауди А3“, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което й е издаден талон за кръвна проба, но не се е явила в определеното медицинско заведение. По случая е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Установено е, че жената е младши полицейски инспектор във Второ РУ - Стара Загора. Служителката на МВР е къмпингувала на "Златната рибка" и е подала сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи. При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения. Управителят на къмпинга я  изгонил, след което тя се качила в колата във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка.

По случая в ОДМВР-Стара Загора, е образувано дисциплинарно производство срещу служителката. Тя ще бъде временно отстранена от длъжност.

Припомняме, че един  от  приоритетите на МВР, който министър Иван Демерджиев отбеляза още при встъпването си в длъжност, бе, че ръководството на Министерството ще бъде взискателно спрямо работата на служителите и безкомпромисно по отношение на всяко допуснато от тях закононарушение.

“Ръководството на МВР няма да толерира подобни случаи и моментално ще взима мерки”, заяви по повода министър Демерджиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as