Хеликоптер на „Активна грижа“ ще пази туристите в Добринище

Снимка: "Активна грижа"

Хеликоптерът на „Активна грижа“ ще бди за сигурността в курорта Добринище от 4 февруари 2017 година, когато започва междусрочната ваканция на учениците. Тогава се очаква курортът да се препълни с туристи, запалени скиори и сноубордисти.

За да осигурят безопасност на хората по пистите, въздушните екипи на застраховка „Активна грижа“ ще направят оглед на терена и в 11 часа в събота ще кацнат в района на първа станция на лифта. Оттам те ще могат да достигнат за минути до всяка точка в планината в случай на нужда.

За да зарадва децата и техните родители, екипът на „Активна грижа“ организира на 4-и февруари и томбола, която гарантира на печелившите уникална разходка с хеликоптер над Пирин и красивите му върхове. Имената им ще бъдат изтеглени в 13.30 часа и обявени по микрофон.

Достатъчно е само желаещите да напишат името си и телефонния си номер и да го пуснат в специалната кутия, брандирана с „Активна грижа“.

Благодарение на изнесените точки за продажба, туристите в Добринище ще имат възможност да получат своята застраховка на цена от 6 лева за година.

Продуктът гарантира въздушен и наземен транспортен асистънс в случай на внезапно заболяване или инцидент далече от дома. Той може да бъде закупен през целия зимен сезон на касите за продажба на ски карти в Добринище.

Проектът „Активна грижа“ стартира през месец юни 2014 г., като публично-частно партньорство на Български Червен кръст и Сдружение „Клуб Активна сигурност“ за подпомагане дейността на държавата в областта на спешната помощ.

Благодарение на своите въздушни и наземни екипи - линейки в цялата страна и шофьори, преминали през курс на обучение за оказване на първа помощ към БЧК, осигурява бързи спасителни действия във всяка точка на страната.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//