Хайка за нарушители: КАТ "чисти" паркиралите по спирките в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

След сигнали по медиите от пътната полиция взеха мерки

Пътната полиция в Благоевград глобява масово нарушителите.

Всеки, паркирал на автобусна спирка на градския транспорт, получава коледен подарък – акт за неправилно паркиране и забранен престой.

От сутринта на всяка спирка освен автобус има и полицейски патрул, а нарушителите са десетки.

Номерът „само за малко“ не минава пред проверяващите, решили да вземат стриктни мерки за освобождаване на спирките от паркирали коли и осигуряване на безопасността на пътниците и водачите.

Днес, по БНТ пряко включване от Благоевград с шофьори на градския транспорт, отново възбуди наболялата тема за трафика и недобросъвестните шофьори.

Преди седмица ИННФОМРЕЖА съобщи за проблема в Благоевград като междувременно СДВР глобяваше масово по спирките в столицата.

Дано да не като всяко чудо за три дни, коментират водачите от градския транспорт, които не само че до днес не използваха спирките ефективно, но и бяха подложени на обстрел с яйца или снежни топки от младежи.

Градският транспорт в Благоевград, който за момента се обслужва от две частни фирми, пък обещава да стане все по-привлекателен, заради предложеното от кмета увеличение на таксата в синя зона от два лева на час.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK