Гюров: Ние нямаме бащи или майки в политиката

Снимка: Infomreja.bg

Така Андрей Гюров от „Продължаваме Промяната” коментира критиките

Служебните министри Кирил Петков и Асен Василев направиха много служебното правителство, от което бяха част, да покаже един нов път за развитие на страната. Както и да вдигнат авторитета и рейтинга на господин президента за следващия му мандат. Не знам какви са били неговите очаквания. Така Андрей Гюров от „Продължаваме Промяната” коментира критиките, които държавният глава отправи спрямо партията.

„Ако президентът си е мислил, че това е политическо инженерство, което ще следва да прокарва идеите на личности или институции, то значи грешката е у него. Ние сме влезли в политиката не да изпълняваме нечии заръки, а да отстояваме принципите си и да работим в полза на гражданите”, добави той. Дали Радев обаче е техният „политически баща”, депутатът каза: „Ние нямаме бащи или майки в политиката”.

В последните месеци от „Продължаваме Промяната” наблюдавали, че вместо да се разгражда моделът и да се работи в посока съдебна реформа и борба с корупцията, се виждало реставриране на модела и връщане на кадри на ГЕРБ и ДПС в управлението. „За всички е ясно колко координирани са действията на Президентството, служебното правителство и партия ГЕРБ”, каза още Гюров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK