Ген. Атанас Атанасов представи листата на „Демократична България“ в Благоевград

Снимка: „Демократична България“

„Ние сме сигурен участник в следващия парламент, но е изключително важно каква подкрепа ще получим“

Листата с кандидатите за народни представители на „Демократична България“ в 01 МИР- Благоевград, бе представена официално снощи.

На пресконференцията, организирана за медиите, пристигна и водачът и съпредседател  на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов, който подчерта, че за втори път  води листата именно в Благоевградска област и изрази надежда за постигане на сериозен резултат на обединението на 4-и април.

„Демократична България“ е сигурен участник в следващия парламент, но е изключително важно каква подкрепа ще получим, за да бъдем незаобиколим фактор и да се борим за приоритетите и идеите ни“, каза Атанасов.

Той допълни още, че настоящото правителство си отива с огромно неодобрение, а връщането на авторитета на българския парламент посочи като основна задача за следващото управление.

Вторият в листата – председателят на ДСБ в Разлог, адвокат Иван Димитров, представи останалите кандидати, които споделиха личната си мотивация за участие в изборите, както и целите, за които биха работили, ако получат доверието на избирателите.

“Вярвам в хора, които отстояват принципите си. Нашата програма е най-балансираната, а хората в листата са такива, които не прескачат от партия в партия“, каза адв. Димитров.

В листата са още  Наталия Димитрова, Мустафа Емин от Рибново, благоевградският бизнесмен Владимир Миленков, Владимир Милушев, Димитър Нешев, протестърът и граждански активист Владислав Христов и адвокатът от Гоце Делчев Никола Тафров.

От гражданско сдружение ДЕН на Найден Зеленогорски е включен юристът Георги Мавродиев.

В листата, на трето място, е шефката на Адвокатската колегия в Благоевград - Мария Георгиева, която е от гражданската квота.

Какво казаха всички кандидати, можете да чуете във видеото:

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK