Фирма от Гоце Делчев носител на приза “Златна мартеница”

Снимки: Личен архив

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова връчи годишната наградата „Златна мартеница 2016“ в категорията за компания, наложила на пазара продукти под собствена търговска марка и завоювала доверието на българските потребители, на гоцеделчевското дружество „Интерпред Партнер“ АД. 

На изисканата церемония високия приз министър Павлова връчи лично на търговския директор Кристина Гюрова. Регионалният министър поздрави победителя „Интерпред Партнер“ АД в категорията за усилията за утвърждаване на марката повече от 10 години и пожела фирмата да продължава да е сред първите не само на българския пазар, но и на световния. 

„Да запазим българското производство и стоки трябва да е кауза за всеки един от нас", сподели по време на церемонията министър Павлова. Надявам се, като представител на правителството, че полагаме и ще продължаваме да полагаме все повече усилия за подкрепа на българските производители, защото именно те са гръбнакът на българската икономика, която осигурява работните места. 

Министърът изрази надеждата си родните производители да разширят спектъра на производство и да повишат качеството на продукцията, така че повече стоки да бъдат изнасяни и в други страни за да възвърнат доброто си име на чуждите пазари. Наградата „Златна  мартеница -2016 „министър министър Лиляна Павлова връчи на „Интерпред Партнер“ АД от името на Съюза на малкия и среден бизнес „Произведено в България” по време на церемонията за връчване на годишните грами.

 

КОМЕНТАРИ

чико16:26 - 13.03.2016
пази боже сляпо да прогледа!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK