Емил Костадинов: Благодаря на всички, които гласуваха свободни на изборите

снимка: infomreja.bg, архив

Депутатът от Коалиция за България в Благоевград Емил Костадинов изказа благодарност към всички избиратели от региона, упражнили правото си на вот на парламентарните избори.

"Уважаеми съграждани и жители на Благоевградска област,

Позволете ми да изразя най-искрената си благодарност към всички вас, които гласуваха свободни на парламентарните избори, водени от своята съвест и отговорност пред общото ни бъдеще. Постигането на лична свобода на гражданите е най-голямата победа.

Специалната ми лична благодарност и към тези, които подкрепиха листата на Коалиция за България и мен!       

Дълбоко уважавам Вашата смелост и решимост да намерите правилното и необходимото за България днес решение. В условията на невиждан контролиран и стимулиран вот в полза на досегашните управляващи, чийто резултат е категорично делегитимиран.

Искам да Ви уверя, че няма да предам Вашия вот и Вашия избор, защото те имат огромен смисъл и стойност за мен.

Оценявам отговорността си като национална. Днес не е важно какво е полезно за една или друга партия. Днес важното е кое е нужно и полезно за България и за нейните хора

С целия си капацитет и решимост ще работя именно за постигане на необходимите на България днес решения, за възвръщане достойнството на хората и поставяне на страната ни на пътя на развитието", се казва в обръщението на Емил Костадинов към избирателите в Благоевградска област.

 

КОМЕНТАРИ

Ahmed11:35 - 17.05.2013
Един страхотен лидер,един добър водач успех Г-н Костадинов,Ние сме с вас и ви подкрепяме във всяко едно начинание.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//