Екипът на МБАЛ в Гоце Делчев помага на бежанците от Украйна

Снимка: Infomreja.bg

Приходите от кардиологични прегледи ще бъдат дарени за храна

За по-малко от година новосъздаденото Отделение по инвазивна кардиология към МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев доби голяма популярност благодарение на квалифицираната помощ, която пациентите получават в него. Все повече хора със сърдечни проблеми от четирите общини – Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, а и от по-далече разчитат на него.

Кардиологични прегледи ще се извършват в Отделението и през предстоящите почивни дни – 19 и 20 март (събота и неделя). Екипът на болницата е взел единодушно решение приходите от тези прегледи да бъдат дарени за закупуване на храна за украинските граждани на територията на Република България.

„Ако желаете в този период да се прегледате от нашите специалисти кардиолози, може да запазите своя час на телефон 0882 363 944.

Цената на прегледа е 15 лева.

Припомняме, че отделението по инванзивна кардиология към МБАЛ "Иван Скендеров" разполога със съвременна техника за диагностика и лечение на различни сърдечно-съдови заболявания“ , се казва в обръщение на болничния екип.

 

КОМЕНТАРИ

Вик01:02 - 17.03.2022
Не бежанци а туристи!Защо при толкова покани за работа нито един не се съгласи да приеме?Отидете в Делчево и вижте как са обгрижвани.А иначе на българските дечица и грам внимание!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK