Две дами преспаха в ареста на полицията в Дупница, хванаха ги с дрога

Снимка: Infomreja.bg

33-годишен кюстендилец е задържан за притежание на наркотици

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ – Дупница, за престъпления, свързани с наркотици, съобщават от ОДМВР - Кюстендил.

При проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от 37-годишна дупничанка, служителите установили, че управлява след употреба на наркотично вещество.

Тестът е направен с техническо средство. По време на проверката у 36-годишната пътничка са открити 30 грама амфетамин и 6 грама канабис, видът на веществата е установен с полеви наркотест. Двете жени са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ - Дупница, проверката е извършена на ГП Е 79. Уведомена е прокуратурата.

33-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица от служители на Полицейския участък „Изток“  за притежание на наркотично вещество.

От него е иззета опаковка хероин, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Жоро02:32 - 14.03.2023
Голям героизъм на родната полиция. Тук всеки дришльо, облечен с униформа може да ти се набърка грубо в живота. А тава може би са порядъчни жени и добри професионалисти в работата си.За такова нещо в Холандия само се усмихват. Затова Холандия е толкова напред.А къде сме ние.А некадърните правителства се опитват с рекет да си изкарат допълнителните хонорари.
Жоро02:26 - 14.03.2023
Въведете коментар...
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK