Доброто е заразно! "Девойка Кюстендилска пролет" на публиката дарява роклята си

Снимка: Infomreja.bg

Йоанна Николова и Симона Василева подаряват роклите си на абитуриентка в нужда

18-годишната кюстендилка Йоанна Николова подарява официалния си тоалет, с който се яви на престижния конкурс „Девойка Кюстендилска пролет“.

Красивата Йоанна стана момиче на публиката. „Нямам къде да я нося, а роклята е много хубава и е правена с много старание. Аз вече имам рокля за бала и бих искала да помогна на някое момиче, което няма възможност да си позволи такава. Роклята ми донесе много позитивни емоции и ще се радвам да донесе и на някой друг“, разказва 18-годишната Йоанна.

Тази година тя завършва Езиковата гимназия в Кюстендил, като мечтата й е да влезе на учи Драматичен театър в НАТФИЗ.

Първа с благородната инициатива стартира Симона Василева, която също бе участничка в "Девойка Кюстендилска пролет" и публикува тоалета си в една от социалните групи.

Красивото момиче само решило да зарадва абитуриентка в нужда и ето защо: Смятам че момиче, което тази година е абитуриентка, но няма възможност да си позволи рокля, ще се зарадва от този жест.

Симона казва, че завършва средното си образование след две години, но мечтае да следва медицина и да специализира неврохирургия.

Двете момичета вече пуснаха тоалетите си в социалните мрежи, а след публикациите им последва вълна от похвали и поздравления за благородния жест.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//