Днес учениците от ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев се срещнаха с Юли Тонкин

Снимка: Infomreja.bg

Той говори на тема: "Дискриминация и човешки права"

Днес гост на ПМГ „Яне Сандански“ беше известният писател, предприемач, инвеститор, създател и водещ на най-големите събития за личностно развитие в България Юли Тонкин.

Той участваше в семинар на тема: „Дискриминация и човешки права“.

В непосредствения си диалог с учениците гостът им посочи как по различен начин да търсят своите права. Обърна внимание и на начините, по които те могат да постигнат мечтите си, защото „без мечти сме като мъртви души, въртим се в кръг, не знаейки какво да направим“.

Юли Тонкин даде много примери за разликата между качествени и некачествени въпроси, подчертавайки, че именно качествените въпроси, които водят до качествени отговори, променят нашия живот. Основните сред тези въпроси са: „На кого мога да служа?“, „Какъв проблем мога да реша?“ Отговорите им ще ни помогнат да направим живота на другите по-добър, а това е „единственият начин да получаваме пари в дългосрочен план“.

Обръщайки се към младите хора, гостът ги призова: „Вярвайте в себе си!“

От своя страна, учениците също зададоха въпроси на своя събеседник. На най-активните от тях той подари книгата си „Щастие. Изкуството да бъдем достатъчни“.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK