Дете изскочи на улица в Струмяни, блъсна го кола

Снимка: Infomreja.bg

Младеж без книжка удари пешеходец в Първомай

Три пътни инцидента са регистрирани на теорията на област Благоевград в периода 16-18 септември.

На 16 септември около 20:00 часа на пътя между с. Дъбница и с. Хвостяне лек автомобил „Опел Зафира“ с 22-годишен водач от с. Хвостяне, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в крайпътен скат и се е преобърнал.

С контузия на гръдния кош и фрактура на ключицата е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 17 септември около 16:55 часа на кръстовище между ул. “Маркови кладенци“ и ул. „Самуилова крепост“ в с. Първомай, неправоспособен 16-годишен младеж от Сандански, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред, е отнел предимството на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишна водачка от същото село, блъснал се е в задната му лява част и е паднал на пътното платно.

С фрактура на китката на ръката и охлузвания в областта на главата е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич.

Отново на 17-и, около 11:20 часа на кръстовище между ул. „Долна Белица“ и ул. „Св. св. Константин и Елена“ в с. Струмяни е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 45-годишен водач от София е ударил с предната си лява страна 5-годишно момче от селото, което внезапно изскочило на пътното платно между паркирани автомобили.

В резултат на удара детето е отскочило и паднало на земята. То е пострадало с пукната кост на лявата подбедрица и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

Всички водачи са тествани за алкохол и наркотици, като пробите им са отрицателни.

Не такава обаче е тази на 39-годишен водач от Първомай.

Около 09:40 часа на 17 септември на ул. „Рокфелер“ в Петрич, от полицейски служители е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“.

С техническо средство органите на реда установили, че водачът на автомобила шофира с наличие на 3,27 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK