Денят ще бъде облачен, мъглив и дъждовен

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 3 и 8 градуса

Днес ще бъде облачно, преди обяд на места в равнините и низините – и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, в Северозападна България и планинските райони - от сняг. На повече места и по-значителни ще са валежите в източната половина от страната. Преди обяд ще е почти тихо. След обяд ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 3° и 8°, малко по-високи по Черноморието, в София - около 5°.

В планините ще бъде облачно, мъгливо и с валежи предимно от сняг, под 1000 метра - от дъжд. Ще духа умерен вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 42 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 9 мин. Луната в София залязва в 13 ч. и 32 мин. и изгрява в 0 ч. и 39 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK