Д-р Моллов от Сатовча сърдечно благодари на хората, помогнали му в беда

Снимка: личен архив

Затова той днес дава курбан

В редакцията на ИНФОМРЕЖА се получи благодарствено писмо от д-р Ивайло Моллов, председател на Общински съвет – Сатовча. В него той от цялото си сърце благодари на всички, които са му помогнали в най-трудния период от живота му – борбата за оцеляване след преживяна катастрофа.

„Думите са безсилни да изразят моята признателност към хората в бели престилки от Спешния център, Интензивното отделение, Неврохирургията и Отделението по лицево – челюстна хирургия на болница „Света Анна“ в София. Техните грижи, внимание и хуманност са неоценими! Те бяха тези, които ме върнаха към живота! Никога няма да забравя това! Няма да забравя и моралната подкрепа, която ми оказаха хиляди хора! Трогнат съм от добрината им, от тяхната съпричастност и сърдечност! Те ме накараха да вярвам, че човещината е жива, че доброто съществува!

Благодаря на хората, които ме окуражаваха и ми даваха сили да се боря! Благодаря сърдечно и на моите колеги зъболекари за протегнатата ръка! Бъдете живи и здрави и нека доброто ви се връща многократно!“

В знак на своята дълбока благодарност, д-р Моллов прави курбан за около 2 000 души, който ще бъде раздаден днес на територията на община Сатовча.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK

//