Цветанов проведе работни срещи в Кюстендилско и откри офис в Бобошево

Снимки: Републиканци за България

По време на обиколките беше придружаван от областния координатор инж. Иво Чивийски

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов проведе работни срещи в област Кюстендил. По време на обиколките беше придружаван от областния координатор инж. Иво Чивийски и от Христо Христов член на Контролния съвет на партията.

Цветанов благодари за ползотворната работа и събраните 31 000 подписа  за регистрация на Републиканци за България в предстоящите парламентарни избори, както и на всички общински координатори за изграждането на структурите по места.

Пред симпатизанти в Сапарева баня Цветан Цветанов заяви, че е доволен от това, че на срещата присъстват много млади хора, което още повече мотивира за подготовката на предстоящите парламентарни избори. Сред участниците в работната среща бе и действащият кмет на село Овчарци Радостина Сусанина, която е и член на Републиканци за България, както и общинският координатор Костадин Николов.

„Трябва да осигурим необходимите условия и да подпомогнем малкия и средния бизнес да се развива по най-добрия и прозрачен начин. Необходимо е да се развива туризмът на територията на общината и кметовете на малки населени места да не се делят на наши и ваши“, категоричен бе Цветан Цветанов.

След това заедно с  Чивийски и Христов посетиха община Дупница, където проведоха работна среща с координатора на общината Светли Зарев и разговаряха с привърженици по актуални теми и за все по-големия брой членове, които се присъединяват към Републиканци за България.

Във всички общини от областта бяха обсъдени и организационни въпроси свързани с изграждането на структурите на партията на територията на област Кюстендил и подготовка за предстоящите парламентарни избори.

В град Бобошево освен проведена среща беше открит и партийният офис  на Републиканци за България, в присъствието на координатора Светла Тезгетарска и на общинския координатор за Рила - Симеон Симеонов.

За пореден път беше потвърдено, че вратата на Републиканци за България е широко отворена за всички дясно мислещи хора, които споделят евроатлантическите ценности.

„Обединени сме от желанието ни да направим всички населени места на територията на община Бобошево добри и уютни за живеене за нас и децата ни“, каза координаторът Тезгетарска.

Председателят на Републиканци за България посети и Бобов дол, където се срещна със симпатизанти. Там той заяви, че до дни ще започне представянето на секторните политики, които ще залегнат в предизборната програма на партията. За първа се предвижда да бъде представена тази за сектор „Правосъдие“.

Обиколката в областта завърши в областния град Кюстендил, където Цветанов се срещна със симпатизанти, след което обсъди организационни въпроси за предстоящите избори и с координатора на община Трекляно Даниел Наков.

 

КОМЕНТАРИ

невинен19:22 - 09.02.2021
Няма да е лошо да направи структура и в Бобов дол.Там има много съмишленици.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK