ЦСКА чака още три нови попълнения?

Снимка: startphoto.bg

Клубът води преговори с норвежки полузащитник

Лятната селекция в ЦСКА изглежда въобще не е приключила. Досега клубът привлече шестима футболисти - вратарят Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля. До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се чакат още три нови попълнения, пише "Тема спрот".

"Червените" се нуждаят от подсилване в защита и в средата на терена. Клубът води преговори с норвежки полузащитник, който може да се превърне в заместник на Амос Юга, ако африканецът бъде продаден. Интерес към него има от арабски клубове.

Треньорът Саша Илич остана много разочарован от представянето на своите възпитаници при нулевото равенство с Хебър в Пазарджик на старта на първенството. Сърбинът със сигурност ще направи промени в състава си за предстоящото домакинство на Крумовград в петък. Той ще хвърли всички нови футболисти в сблъсъка, макар че никой от тях не е добре адаптиран, а някои се намират и в лоша физическа форма. От първата минута ще стартира Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият играч на ЦСКА в Пазарджик след появата си на почивката. През втората част срещу Крумовград на терена ще влязат и Майкъл Естрада и Данило Асприля, който пропусна визитата на Хебър, защото нямаше картотека. За Кордоба и Асприля това ще е официален дебют с червената фланелка. След изтърпяно наказание ще се завърне и Иван Турицов вдясно на отбраната, за сметка на Асен Дончев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK