Четири пожара са гасени в Радомир и Перник

Снимка: Infomreja.bg

Горяха коли и постройки

Лек автомобил е пламнал на 15 април, около 11,00 ч. в радомирския кв. „Върба“. Причината е късо съединение. Изгорели са предпазители в купето на колата. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Част от покривна конструкция и техника са изгорели при пожар в къща в радомирското с. Горна Диканя. Сградата е пламнала на 16 април, около 13, 00 ч. в резултат на късо съединение. Унищожени са 10 кв. м. покривна конструкция, бяла, черна и компютърна техник, бойлер и опушени стени. Сградата като цяло е спасена от радомирски огнеборци.

„Фолксваген Поло“ е изгорял при пожар на ул. „Бл. Гебрев“ до жилищен блок в пернишкия кв. „Изток“. Колата е пламнала на 16 април, около 12, 20 ч., а причината е техническа неизправност.

Изоставена паянтова сграда е унищожена при пожар на 16 април в областния град. Огънят лумна малко преди 17, 00 ч. в кв. „Кристал“. Изгоряла е сградата с площ около 300 кв. м. Три противопожарни екипа от Перник спасили съседни сгради и помещения. Причината е небрежност при боравене с открит огън.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK