Честит Ден на народните будители! Честит празник, ИНФОМРЕЖА!

Снимка: Infomreja.bg

Днес празнуваме 11 години!

ИНФОМРЕЖА става на 11 години.

Вече повече от едно десетилетие сме на медийния пазар, но не като работа, а като кауза приемаме грижата за нашия втори дом – ИНФОМРЕЖА.

За 11 години преминахме през много житейски емоции. В чисто човешки план ние губихме, плакахме, борихме се със себе си, системата, понякога и със съдбата – за да ни има. Екипът ни е малък, но и голям. Състои се от жени, млади по дух, готови да обърнат планините, да нагазят в морето и да отлетят към небето, за да постигнат своите цели. Тази мотивация ни гради вече 11 години. С нея – макар и някога уморени, ние движим новинарския поток. Опитваме се и успяваме да бъдем част от най-важните събития. Предаваме в национален план новини, касаещи битието на народа ни и житието на политиците.

ИНФОМРЕЖА има уникалната магия да пленява със своята доброта, което неведнъж сме го споделяли. Успяхме да съхраним и изпълним правилата в журналистиката и етиката. Не пожълтяхме, не се продадохме, не променихме идеите си в името на материалното. Винаги сме водени от обективността, от задаването на важните въпроси, от отсяването на най-силните теми за деня. Пред нас всеки ден, всеки час – тъй като потокът е безспирен, стои задачата да бъдем трезви и будни към важното, но не и манипулативното.

Двете гледни точки са верую, което е най-трудно да се изпълни в днешното непредвидимо откъм интереси и емоции време. Но имаме силата да продължим напред, останали верни на себе си.

Избягахме от нишката на „местните“ и днес с гордост казваме, че имаме национален характер откъм новинарския поток. Обогатихме програмата си с култура. Стараем се да се развиваме във всички платформи, поднесени ни от времето и технологиите.

Трудностите пред нас са огромни, но това ни сплотява още повече.

Ние предаваме от Благоевград, Гоце Делчев и Кюстендил, често разпокъсани една от друга, но вечно в контакт и с мисъл, че сме заедно.

Изказваме благодарност към нашите партньори, към всички колеги, които ни помагат, към всички хора, които ни дават сигнали за нередности и за добрите новини. Благодарим, че работим заедно вече толкова години, а в семейството ни идват и нови членове.

Най-вече благодарим на читателите ни, те са гръбнакът, който ни държи изправени и будни!

Днес празнуваме 11 години със сълзи от радост за постигнатото и малко мъка за отнетото. Защото нашата медия е един виртуален живот, който обаче съвсем реално преминава през раждането, прохождането, учението, мъдростта, но за разлика от живота – ние се стремим да пребъдем във вечността!

Честит Ден на народните будители! Честит празник, ИНФОМРЕЖА!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK