"Български ВиК холдинг" обяви конкурс за управител на ВиК Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

В момента дружеството се управлява от Мартин Петров

"Български ВиК холдинг" ЕАД публикува обявление за конкурс за управител на ВиК Благоевград.

В момента дружеството се управлява от Мартин Петров.

Той пое поста през октомври 2021 и смени дългогодишния управител – Росица Димитрова.

През февруари 2022 Петров бе сменен от Валери Миков и отново през 2022 Петров се върна на поста.

Мартин Петров е завършил „Компютърни системи и технологии“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“. Той е възпитаник на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ в Благоевград. Целият му професионален път до момента е свързан с ВиК-Благоевград.

Мартин Петров работи от 12 г. във водното дружество. Започва от най-ниското стъпало, с натрупването на знания и опит уменията му са оценени от различните ръководства и той постепенно се изкачва в кариерната стълбица. От декември 2009 г. до януари 2016 г. е заемал длъжността водопроводчик, след това е бил Зам.-технически ръководител (януари 2016 г. – май 2016 г.), от юни 2016 г. до януари 2018 г. е бил Технически ръководител, а от януари 2018 г. до октомври 2021 г. – Ръководител на Регионално поделение – Благоевград в структурата на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

ВиК13:14 - 11.03.2023
Tака трябва, конкурс, не случайни хора да вземат такива позиции.Мартин, човек на Шушков, зад гърба му пастор Чапкънов и цялата рода във ВиК.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK