Борисов: Няма да ни повлияят шантажи отвън, нито записи

Снимка: БГНЕС

„Не искам да коментирам президента, който трябва да е обединител на нацията“

Борисов не може да разбере защо се подвеждат медиите по най-ниските страсти? Какво е демокрацията? Народът гласува и ни подрежда. Казах, че няма нищо да ни повлияе и ще излъчим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар след гласуването на кабинета Денков/Габриел в 49-то Народно събрание.

Това съм го казал преди изборите. Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, нито записите. От първия ден говорим едно и също и го направихме днес, допълни той.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че от самото начало е говорел едно и също и днес то е било реализирано. "Не искам да коментирам президента, който трябва да е обединител на нацията", заяви той.

Борисов изказа разочарование от "колегите от другите партии", които доскоро са били партньори. Не посочи поименно точно кого има предвид, но обясни, че ако госпожа Нинова не се е била дръпнала, сега е щяло да има кабинет с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта.

"Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата..."

Не искам да коментирам президента, който би трябвало да е обединител. А в ситуацията, в която в първите две партии се намери коалиция, подкрепена и от ДПС за конституционна реформа, това е единственото възможно работещо, обясни Борисов.

Разговарях с колегата, нали си давате сметка, че той е човек на честта. Когато е казал, че ще си отреже едната ръка, по-важно от всичко е ръката, защити пък Делян Добрев Вежди Рашидов. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK