Бойко Борисов е най-желаният за водач на пиринската листа на ГЕРБ

Снимка: Infomreja.bg, архив

Лидерът на ПП ГЕРБ и бивш министър-председател, Бойко Борисов, е най-желаният от структурите на ГЕРБ в Пиринско за водач на листата за предсрочния парламентарен вот, който ще се проведе на 26 март.

Това показват резултатите от събранията на общинските и местните структури, на които най-много номинации е получил Бойко Борисов. Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който дълги години води пиринската листа, също е сред предпочитаните от партийния електорат за водач.

Борисов и Цветанов са получили най-много номинации и на проведеното преди дни събрание на общинската структура ПП ГЕРБ в Сатовча.

От местната структура в Сатовча с пълно мнозинство за кандидат-депутат е издигнат директорът на ДЛС "Дикчан", инж. Пламен Поюков. Делегатите са номинирали още областния лидер Даниела Савеклиева и председателя на ГЕРБ-Гоце Делчев, Димитър Гамишев. 

На събранието за номиниране на кандидати за народни представители за следващия парламент делегатите на общинската структура в Хаджидимово са номинилали две свои кандидатури - на Лазар Папазов и Кирил Пасков, като отново Бойко Борисов е събрал най-много предложения да оглави листата.

Както ИНФОМРЕЖА писа, на проведеното преди дни общо събрание на ГЕРБ в Гърмен бяха номинирани три кандидатури - на настоящия заместник-областен управител на Благоевград Асим Адемов за депутат и на Бойко Борисов и Цветан Цветанов за водачи на листата.

Утре предстои и последното събрание - на общинската организация на ГЕРБ в Гоце Делчев. От местните структури се знае, че ще бъде номинирана кандидатурата на общинския председател Димитър Гамишев, на досегашния депутат Георги Андонов, на областния лидер Даниела Савеклиева и за водачи на листата отново Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Запознати коментираха, че не е изключено по време на събранието да бъдат излъчени и други кандидатури. 

 

КОМЕНТАРИ

Иванов09:05 - 02.02.2017
Чухте ли,учителите ще получат 100% повишение на заплатите!!! Пенсионерите 150%!!! То идва светлото комунистическо бъдеще! Четейки предложенията за народни изедници вярваме ,че ще стане! Престъпник до престъпник,лъжец до лъжеца,крадец до крадеца!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//