Благоевград се включва в кампанията „Да изчистим България за един ден“

снимка: infomreja.bg, архив

Община Благоевград подкрепя кампанията на БТВ „Да изчистим България за един ден“ и призовава на 12 май всички желаещи да се включат в акцията и направят заедно града по-чист, уютен и зелен.

Благоевградчани могат да се включат организирано в почистването на Делвинското дере и покрай пътя за с.Делвино; дерето в с.Изгрев; Телкиев андък; теренът срещу ЗМК; теренът между енергоснабдяване и бившето военно поделение; животинския пазар (покрай река Бистрица); Местността "Баларбаши"; ул."Делвинска" - откъм страната на ж.к. "Орлова чука"; с. Зелен дол (над оранжериите); с.Покровник (при моста на р. Четирка и покрай реката); ул." Ал.Стамболийски" - шкарпата срещу общежитията на АУБ; площта в градините при старите гробища; шкарпата покрай старите гробища; околността на моста на р. Струма и пътя за с. Зелен дол; стария път за бившия свинекомплекс и терени в ромска махала.

Всеки може да се включи в кампанията и чрез почистване на района, в който живее. Местата, на които ще се раздават чували и ръкавици са: фоайето на Община Благоевград и в централата на „Биострой“ ЕООД, намираща се на ул. „Скаптопара“ №12.

Дежурни телефони за заявяване на сметоизвозен автомобил са: 0896 83 16 60 ; 073/ 88 42 41

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK