Акция „Дрога“ прати 5-ма в ареста

Снимка: Infomreja.bg

Сред задържаните е и жена

Специализираната полицейска операция е проведена от служители на Първо РУ на 18 и 19 декември на територията на гр. Перник. В хода й, на 18 декември е задържан 16-годишен тийнейджър, у когото са намерени и иззети пакетчета, съдържащи марихуана и амфетамин, съобщават от полицията.

При последвалите процесуално-следствени действия на следващия ден на адрес в областния град са задържани трима мъже и една жена – на 21, 41 и 45 години и 20-годишна жена. От 45-годишният собственик на имота са иззети около 2 грама амфетамин, от 20-годишната над 3 грама марихуана, а в близост до останалите топчета марихуана и 3 бели хапчета.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата. 45-годишният мъж е привлечен като обвиняем за притежаване на наркотични вещества с цел разпространение в условията на опасен рецидив. Мъжът е познат на органите на реда и с други подобни прояви. Задържан е за до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор и ще му се иска постоянен арест. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK