630 лв. финансова помощ за Алекс Павлов от Общината

снимка: личен архив
630 лв. финансова помощ за Алекс Павлов гласуваха да бъдат отпуснати кюстендилските съветници на последното заседание на местния минипарламент. 6-годишното дете е болно от детска церебрална парализа. То се нуждае от скъпоструващо лекарство, а помощта за него поиска майката Елеонора Нинова.

Кметът Петър Паунов или упълномощено от него лице ще представлява общината в общото събрание на съдружниците във ВиК в ликвидация. Решението получи одобрението на 32-ма съветника, а 3-ма се въздържаха. ОбС отхвърли предложението на ГЕРБ общината да се представлява от заместник кмета Надя Каратова.

Минипарламентът се спря на съветник, който да го представлява в Областния съвет за развитие. Няколко бяха предложенията. Огнян Атанасов от името на групата на ГЕРБ предложи Боян Милушев (парламентарен секретар в Министерство на културата, заминава се активно в областта на разработването на проекти), Мая Шишкова от БСП предложи Иван Каракашки (бивш зам.областен управител), Емилиян Ангелов от Коалиция Кюстендил предложи Радмила Рангелова (досегашен заместник кмет на общината в областта на регионалното развитие).

В крайна сметка със 17 гласа „за” мястото спечели Боян Милушев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK