30 000 гласа за ДПС на евровота обещават хората на Доган в Пиринско

снимка: infomreja.bg, архив

Минимум 18 000 гласа да изкарат от гласоподавателите си от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Това са обещали на лидера на ДПС Лютви Местан общинските председатели и ръководствата на проведената в неделя вечерта тайна среща в Гоце Делчев.

На нея общинските ръководства са направили отчети за фактическото състояние на ДПС в региона в момента като не са отчели значителен отлив от партията и са обещали отлично представяне през май.

Така общинското ръководство на ДПС в община Гърмен, което е с временно изпълняващ длъжността председател в лицето на Самуил Куйбишев, е дало обещание пред Лютви Местан, че за евровота ще изкара минимум 6-7000 гласа.

Организацията в община Сатовча с лидер бившият заместник-областен управител Сюлейман Арунов е обещала между 4 и 5 000 гласа за евролистата на ДПС.

Активът в Хаджидимово, чийто лидер е Мехмед Имамов, се е ангажирал с осигуряването на около 4000 гласа, а ръководството на ДПС в община Гоце Делчев с председател Сайди Чолак е дало заявка, че ще осигури 2000 гласоподаватели.

За цялата Благоевградска област лидерите са дали гаранции, че за евровота общо за листата на ДПС ще осигурят от 28 000 до 30 000 души.

Запознати коментираха, че за ДПС предизборната кампания за насрочените за 25-и май избори тече от няколко месеца. Кампанията е стартирала в Гоцеделчевско с изкупуването на тютюна, с гръмки обещания за по-високи от миналогодишните изкупни цени и компенсации.

 

Самуил Куйбишев
Мехмед Имамов
Сюлейман Арунов /в средата/
Сайди Чолак /от дясно/

КОМЕНТАРИ

mule20:59 - 01.04.2014
dps 4akat udobniqt moment za tqx te naro4no bavqt puskaneto na subsidiite za titiuna s cel kat doide vreme da tragnat po selata togav 6te ima pari po smetkite i tova 6tego davat za primer kakvo sa bili storili i kup drugi furtuci laji kolkot iska6 boiko ti sa6to moje dasi golqm kradec no pone nebe6e kat tiq dps vonq???????????????? za dps xlqb ve4e nqmq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rrrrr20:59 - 27.03.2014
az sam saselqnin na tozi saidi 4olak,,i az sam glasuval za dps,,no ve4e stiga tozi mustakat liglio,i 6ikir aqn,sasipaha seloto ni,,i da znaqt 4e tova 6te im se varne tapkano,,prodadoha si decata za pari i vlast tiq majki k...vi.
2421:46 - 26.03.2014
На снимките се вижда ново лице от Кочан та той до оня ден беше някъде другаде , значи много е закъсал човека за да се изкупося при ДПС-то.На добър час на всички.
Избирател21:43 - 26.03.2014
Към лицата от снимките .Не ви е ли срам да искате гласове от този район за вас.Та вие всеки път лъжите хората за изкупните цени на тютюна т 1990 година лъжите тютюнджиите,че ще го изкупеват тютюна в долари от тогава до сега минаха 25 години и все същата.Няма кой да ви вярва вече.Омръзнахте на всички и на децата.Хората кучета ги яли а вие пак се молите за гласове да си седите там горе в топлите местенца. Този път не сте познали.Гледайте си Пеевски, Баречката и другите измамници.Търпението вече дсе изчерпи.Сметките няма да ви излезнат.

FACEBOOK