3 години затвор за мъж, изнасил майка си

снимка: infomreja.bg, архив

Секс между майка и син завърши с присъда от 3 години затвор. Решението взе състав на Кюстендилски районен съд. Петър Енчев е признат за виновен за извършване на кръвосмешение с родната си майка, както и за нанасяне на средна телесна повреда на Славка Иванова.

Преди няколко месеца мярката за неотклонение на Петър беше изменена от “постоянно задържане” на “домашен арест”.
Присъдата може да се обжалва в 15-дневен срок пред по-горна инстанция - Окръжен съд- Кюстендил.

Само няколко месеца след старта на делото майката Славка почина от рак. По време на разпитите на по-малкото детенце на жертвата стана ясно, че майката сама е търсила секс от сина си. Детето в момента е настанено в приемно семейство.

До сексуалната връзка на майката и сина пък се стига, след като Петър става инвалид с едната ръка при трудова злополука и остава за постоянно в дома си. Там в един от крайните блокове на улица “Цар Освободител” майката и сина в продължение на месеци са имали полови контакти пред очите на невръстното братче на Петър.

Нелепата история пък потресе цялата общественост, след като бяха изнесени на яве интимните взаимоотношения на родителката с по-големия си син Петър.

 

КОМЕНТАРИ

hihihi22:38 - 27.08.2013
tri pati trqbwa da byde eban posle jiv da byde odran bokluk skapan dano da te obladavat 3 godini podret 1095 pati shte stanesh kato mikser otzat
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//