18-годишен водач от Перник причинил тежката катастрофа край Якоруда

Снимка: БНТ

Загиналата жена е на 65 години от Якоруда

65-годишна жена от Якоруда е загиналата при вчерашната катастрофа на пътя между Якоруда и село Юруково.

Както ИНФОМРЕЖА писа, инцидентът стана към 17:40 часа. 

Лек автомобил „Ауди“ с 18-годишен водач от гр. Перник, движейки се в посока от Якоруда към с. Юруково, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 29-годишна водачка от с. Баня, който е бил блъснат в задната си част и от товарен автомобил „Мерцедес“ с 36-годишен водач от Пловдив.

В резултат на произшествието, на път за ЦСМП-Разлог, е починала 65-годишна жена от гр. Якоруда, която е пътувала в лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

Пострадали са: водачката на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, която е с контузия в областта на лицето и корема; 7-годишно момиче, пътуващо в него, което е с фрактура на кост на петата и контузия в областта на лицето; водачът на лекия автомобил „Ауди“, който е с фрактура на глезена и контузия на коляното; и 17-годишен пътник в него, който е с контузия в областта на лицето и лявата предмишница.

На водача на лекия автомобил „Ауди“ и водача на товарния автомобил „Мерцедес“ са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK