17-годишно момче издъхна след секс с крайпътна проститутка

снимка: infomreja.bg, архив

17-годишно момче издъхна на главен път Е-79 край Благоевград. Сигналът за злополучния инцидент е подаден на тел. 112 към 13.45 ч. от двама младежи в местността "Антените" край Благоевград. Момчетата съобщили, че техният приятел Александър Е. не се чувства добре и се нуждае от лекар. След като подали сигнала, качили приятеля си в колата и тръгнали за града. След като видели, че насреща идва линейката, спрели. За съжаление, медиците само констатирали смъртта на младия мъж.

Заради инцидента са задържани две от проститутките, които обслужили момчетата. Те са отведени във Второ РУП - Благоевград за разпит. Случаят е поет от Районното управление в Рила, тъй като инцидентът е станал на територията на Кюстендилска област. Разследване обаче ще се води и от Областната полицейска дирекция в Благоевград, защото момчето е починало в Благоевградска област.

Сексът с проститутките бил осъществен в джипа, с който пътували момчетата "Сузуки Витара". По непотвърдена информация момчето е починало от инфаркт. Точната причина за смъртта ще стане ясна, след като бъде направена аутопсия на трупа.

Починалото момче и двамата му приятели са от симитлийското село Долно Осеново. Според разказа им, те ползвали услугите на крайпътни жрици на любовта, които обитавали района срещу разклона за село Бараково.

 

КОМЕНТАРИ

Стефан22:48 - 17.01.2012
Почти всеки ден минавам оттам към Бараково и често трите мацки ме приканват с пръст. Винаги ме е отвращавала мърсотията около тях, в която си прекарват деня и съм се чудил на куража на клиентите им, сред които съм виждал даже и полицаи. А сега разбрах,че имат и клиенти помаци/Долно Осеново е 100 % помаци/,които по цял ден се молят надупени на Аллах и после ходят да се пречистят на разклона.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//