13 делегати от Кюстендилско ще участват във форум на Предприемачи ГЕРБ

Юлиан Божанов - ГЕРБ - Бобов дол, снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Тринадесет делегати от област Кюстендил ще се включат във форума на Предприемачи ГЕРБ, който ще се проведе тази неделя в София.

На общото събрание, в което ще вземат участие гербери от цялата страна, ще бъде номинирано ново ръководство на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ. Старото ръководство, състоящо се от председател и 11-членен състав, ще отчете своята дейност от учредяването си през 2008 г. до момента.

В квотата, определена за Кюстендилска област, участие по право ще вземат областният клубен ръководител Васил Русаков, областният клубен секретар Красимир Паунски, както и общинските клубни ръководители.

Народният представител Кирил Калфин също ще присъства по право на форума в НДК. В националното събрание на Предприемачите ще се включат още общинските съветници от Дупница - Йордан Йорданов и Димитър Мирчев, организационният секретар на ГЕРБ - Бобов дол - Юлиан Божанов, лидерката на партията в Трекляно - Таня Иванова, делегатите от Кюстендил - Милен Николов и Йордан Петров.

Представители на ГЕРБ от общините Сапарева баня, Бобошево, Рила и Кочериново също ще бъдат част от форума.

Мисията на Предприемачи ГЕРБ е защита и представяне интересите на малкия и среден бизнес в отношенията му с политическите институции в страната.

Като структура към ПП ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ подчинява своята дейност към постигане на няколко основни цели, сред които: насърчаване на предприемаческия дух, по-добър достъп на предприемачите до европейските средства, гъвкав и отворен трудов пазар, стимулиращ активните и т. н.

 

Таня Иванова - ГЕРБ - Трекляно
Йордан Йорданов - ГЕРБ - Дупница

КОМЕНТАРИ

малък бизнес17:01 - 25.03.2015
Кажете скъпи предприемачи как защитавате малкия и среден бизнес в политиката на вашата партия ? Вие всъщност ,тези които се пишете на предприемачи занимавате ли се с някакъв бизнес ,но не такъв свързан с поръчки от общината или държавата, свой конкурентен истински ,реален бизнес ,за да си дадете сметка какви точно ги вършите . Вижте си намеренията в осигурителната система ,готови сте да вдигате и без това най високите данъци върху труда в цяла Европа ,какво е това ? Какво се спотайвате и се надявате вас това да не ви засегне ли, или си мислите ,че ще изкарате пари от постове в държавата ? Спрете с тази гола политика и създайте наистина добри условия за бизнеса иначе няма да остане кьорав човек от младото поколение в страната.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//