Съпругата на обвинения в изнасилване на ученичка: Мъжът ми е невинен. Историята е скалъпена, за да ни раздели

Снимка: Infomreja.bg, архив

Районната прокуратура в Благоевград образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 152, ал. 2 от Наказателния кодекс.

С постановление на разследващия орган в качеството на обвиняем е привлечен Янко Тренчев за това, че за времето от 14 до 16 ч. на 23.03.2018 г., в таванско помещение, намиращо се на ул. „Шар планина“ в Благоевград, се съвкупил с непълнолетно момиче.

Той принудил момичето към това със сила, като му нанесъл удари по главата и тялото, притискал го и го скубел за косата.

Петнадесетгодишната ученичка била приятелка на дъщерята на извършителя на престъпното деяние и на неговата съпруга. Тя отишла в дома им, за да си вземе два суитчъра, които била дала назаем.

Възползвайки се от това, че са сами, Тренчев й заявил, че днес ще правят това, „което е трябвало отдавна да направят, т.е. секс“. Пострадалата отказала на предложението му, но това не го спряло. Въпреки оказаната съпротива мъжът я изнасилил.

Днес, 26.03.2018 г., Районна прокуратура – Благоевград, е внесла в съда искане за мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия Тренчев.

В съдебна зала съпругата на Янко Тренчев - Ана, бе категорична, че мъжът й е невинен. "Историята е скалъпена, за да ни раздели", коментира тя, видимо разстроена. Пред журналисти жената призна, че с Янко известно време не са живеели заедно, но след това пак се събрали.

Според нея майката на изнасиленото момиче искала да раздели семейство Тренчеви и случилото се било инсценировка.

"Не съм виновен. Всичко е постановка", каза от своя страна и обвиняемият Янко Тренчев на излизане от залата, където бе гледана мярката му за неотклонение "задържане под стража".

 

ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО КОМЕНТАР НА СЪПРУГАТА

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK