Петрички крадци вилняха в Гоце Делчев. Отвлякоха, пребиха и ограбиха 19-годишен младеж

Снимка: Infomreja.bg

19-годишен младеж от Гоце Делчев е сигнализирал местното Районно управление, че около 23:00 часа в събота в района на улица "Стара планина", е бил нападнат от трима мъже.

След като нападателите заплашили неврокопчанина с възпроизведен във въздуха изстрел с газов пистолет, му нанесли побой и го отвлекли в гората в местността "Попови ливади". Там мъжете продължили да го изтезават и бият.

Побойниците отнели от жертвата си сребърен ланец, мобилен телефон, CD плеър, фенерче, джобно ножче и сумата от около 200 лева.

Вследствие на побоя младежът е с охлузни рани по лицето и главата. Няма опасност за живота му.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия от полицейски служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Благоевград, РУ-Гоце Делчев, РУ-Петрич и РУ-Сандански, като съпричастни към извършеното престъпление със заповед до 24 часа са задържани четирима 18-годишни младежи от Петрич - И.Ч., М.Д., Н.Б. и А.К., 17-годишно момче от село Марикостиново и 16-годишен младеж, също от Петрич.

Инкриминираните вещи и газовият пистолет са иззети. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 198, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK