Вандали пребиха четирима летовници на палатки от Господинци

снимка: infomreja.bg, архив

Вандали пребиха четирима младежи от гоцеделчевското село Господинци, които лагерували на палатков лагер в местността "Вищерица" край Банско.

Екшънът се разиграл в неделя сутринта, когато ненадейно при туристите пристигнали петима солидно почерпени младежи от село Филипово, община Банско. 

Неканените гости се държали агресивно с планинарите. Напрежението ескалирало и се стигнало до бой. При нападението един от лагеруващите младежи е пострадал сериозно - той е получил контузии на главата и крайниците.

В мелето вандалите потрошили двете палатки на летовниците, дървена пейка и столове. Нападателите са арестувани.

Предната вечер те са били на дискотека, където изпили солидно количество алкохол. След това се отправили към гората и предизвикали мелето.

 

КОМЕНТАРИ

запознат00:40 - 16.09.2014
какви младежи бе те са за пенсия вече 4 семеини мъже с деца и едно момче на 22 години срещу 3 лапета на по 19 20 годишна възраст наи младия смелчага от господинци започнал боя като ударил едно от момчетата от филипово а после като станало напечено избягал в гората заедно с татко си а раненият е пострадал по погрешка явно сее бил скрил в палатката като започнал боя започнали да сабарят палатката с дървета и тогава тои се извикал от вътре пострадалият и момчетата от филипово неса имали пререкания дори са пиели заедно цяла нощ а започналите побоя саси получили заслуженото а сега се жалват като п..ки
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK