Ученичка от Гоце Делчев стана Мис ТФ ФЕСТ на панаира на учебните фирми в Пловдив

снимка: МОМН

Неврокопска професионална гимназия ,,Димитър Талев” за шести  път се завръща от Панорамата на професионалното образование с награди. Ученичката Васка Чуркова стана Мис ТФ ФЕСТ 2012 в 14 Международен панаир на учебните фирми в Пловдив.

Грамотата и лентата й беше връчена от министъра на образованието Сергей Игнатов. Чуркова бе представител на УТФ ,,Даймънт стайл” ООД и се състезаваше със 125 управители на фирми от България, Австрия, Черна гора и Румъния, участващи в панаира.

Наградата й се присъжда за професионални умения и компетентно обслужване на щанда на фирмата в панаирна палата № 7.

Младите икономисти от другата фирма на училището ,,Елеганс гардън” ООД спечелиха първо място за най-добра презентация на Учебно-тренировъчна фирма.

Шестима ученици, които участваха в екип, получиха стипендии от по 1 400 лв. от Висшето училище по застраховане и финанси – София.

Организатор на ТФ ФЕСТ е Центърът на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието, младежта и науката. „Тръгвайте по-бързо, заемайте нашите места, ние ще ви помагаме!“, призова бъдещите мениджъри просветният министър Сергей Игнатов.

 

КОМЕНТАРИ

да16:02 - 24.04.2012
ха , ха , ха супер си са снимките а е важно постижението на младата дама .
as15:14 - 24.04.2012
Тези снимки с телефона ли ги правите???? АЙде поне малко качеството да оправите
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK