Съвети от Credi Yes при кандидатстване за кредит

Трябва разумно да направите избора си

Когато кандидатствате за даден кредитен продукт, самата компания може да ви одобри още същия ден (до края на работното време) и да финансира вашите нужди. Това се случва само при някои небанкови финансови институции за бързи кредити, като Credi Yes. Важно е да се уверите, че кандидатствате при най-добрия кредитодател. Трябва разумно да направите избора си. След като подадете заявление за кредит служителите на Credi Yes ще проверят вашата самоличност и финансови данни, след което ще изготвят становище. Целият процес ще отнема малко време.

Документи за кандидатстване

В повечето банкови институции, за да кандидатстваш за кредит са необходими различни видове документи и това може да отложи отпускането на кредит. В случай че не ви се чака, нуждаете се спешно от пари, може да прибегнете към небанкова финансова институция за бърз кредит. За да заявите, че желаете сума, ще ви е необходимо само и единствено валидна лична карта, а самото кандидатстване може да стане онлайн, без посещение в офис.

Екипът на Credi Yes ще ви консултира относно размера на вноските и периода, така можете да обмислите и сами да ги определите според вашите възможности.

Как да изберете кредитор според Credi Yes

За да изберете кредитодателя е важно да вземете предвид някои специфики. Ако парите са ви необходими в кратки срокове, трябва да се информирате какво е времето за разглеждане, обработка и одобрение на кредита. Това ще е водещият ви критерий за избор на кредитна компания. В Credi Yes процедурата е много бърза – за минути. За да разберете повече подробности, разгледайте сайтовете на фирмите. Ако има нещо неясно или възникнат допълнителни въпроси, обадете се по телефона и разпитайте за всичко, което ви интересува. Друга важна подробност е да се насочите към кредитор, на чийто изисквания ще отговорите най-добре. Някои институции предпочитат хора с висок кредитен рейтинг, за други –това не е от значение. Според това какъв е вашият, се насочете към точната институция. Направете обмислен и информиран избор, който да отговаря на вашите очаквания и нужди.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK