Серия от скандали и физическа саморазправа през почивните дни

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентите са станали в селата Микрево и Дамяница, в Разлог и Благоевград

Около 05:35 часа на 14 август в РУ-Сандански, е съобщено за това, че на улица в село Микрево, община Струмяни, група мъже са чупили и хвърляли по домовете стъклени бутилки, а един от тях е носел със себе си самоделно направен остър предмет, който размахвал, отправяйки закани към 32-годишен от селото.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия лицето, отправяло закани, а също и още четирима мъже от селото, които участвали в хулиганските прояви, са задържани.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На същата дата около 05:30 часа в двор на къща в село Дамяница, община Сандански, е възникнал скандал и физическа саморазправа между мъж и жена от град Дупница, отседнали в къщата, и група мъже.

От пристигналите незабавно на място полицейски служители са задържани петима мъже от Дупница и един от Перник.

На лицата е съставен акт по УБДХ.

Със заповед за задържане до 24 часа полицейски служители на РУ-Разлог, са задържали 33-годишен разложанин.

Около 21:50 часа на 15 август в Разлог между него и 48-годишен от града възникнал скандал, при който 33-годишният замахнал с работещ моторен трион и причинил порезна рана в областта на предмишницата на дясната ръка на 48-годишния мъж.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог.

По случая е образувано досъдебно производство.

В Първо РУ-Благоевград, около 05:00 часа на 14 август е получен сигнал за възникнала физическа саморазправа пред нощен клуб в  областния град.

В резултат на инцидента, с комоцио и пукнато ребро е пострадал 36-годишен благоевградчанин, който след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Образувано е досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK