Раздават безплатно минерална вода в Гоце Делчев

infomreja.bg, архив

На няколко места в централната част на Гоце Делчев днес и утре се раздава безплатно минерална вода. Инициативата е на община Гоце Делчев и фирма „Pirin Spring” Гоце Делчев, и се реализира с подкрепата на Българския младежки червен кръст в Гоце Делчев. Повод за тази инициатива са високите температури през последните дни, както и прогнозираните за днес и утре големи горещини.

Трите места в Гоце Делчев, на които младежи ще раздават минерална вода са: Попската градина в центъра на града, входа на Градския парк и района пред Клуба на пенсионера. Всички жители на града, на които се налага в най-горещите часове на днешния и утрешния ден да бъдат на открито, могат да се възползват и да се разхладят с бутилка минерална вода „Pirin Spring” днес до 17.00 часа и утре във времето от 11.00 до 17.00 часа.  

КОМЕНТАРИ

Димитър02:00 - 06.07.2012
Нещо не сте разбрали - раздаването на водата е благородно дело, вярно е. Благодаря от все сърце на тези, които са го реализирали. Рекламното послание, волно или не (автора все пак не е професионалист), е в статията!
благодаря23:26 - 05.07.2012
Кой го интересува дали е реклама или не важното е че в горещините се намериха благородни хора да ни поднесат бутилка водица а да даеш вода на жадния и Господ го цени .
Димитър21:24 - 05.07.2012
Постъпката е благородна, но въпреки това статията е скрита реклама. Ако е наблегнато на добрите намерения, няма да се пише име на фирмата, бутилираща водата.
toni18:17 - 05.07.2012
Има ли значение, ама ще се протегниш да си вземиш вода, стига с тая злоба, ако е в друг град, пак някой може да раздава вода за да освобождава складово пространство, но няма да му знаеш имаето..

FACEBOOK